Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Website

Een snelle en goed vindbare website van A tot Z verzorgt door ITControl

Bij ITControl vindt u alles onder een dak. Wij kunnen uw website van A tot Z verzorgen. Van het eerste ontwerp, tot het bouwen van uw website, het (her)schrijven van uw webteksten en de hosting van uw site. Samen met onze partners, waaronder internetmarketingbureau Schurq, zorgen wij ervoor dat uw website snel en goed vindbaar is voor uw klanten en nog belangrijker: dat uw bezoekers vervolgens op uw site blijven. Onze deskundige en enthousiaste webdesigners van WPControl gaan graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden voor uw website door te nemen.  Lees meer op www.wpcontrol.nl.

Wilt u slechts een of twee diensten afnemen bij ITControl/WPControl. Dat kan natuurlijk ook! Bij ons zit u nergens aan vast. U kunt zelf kiezen van welke service(s) u gebruik maakt.

Hosting

Met het ontwerpen en maken van een website alleen bent u er nog niet. Uw website moet immers ook bereikbaar zijn. Daarom biedt ITControl/WPControl ook webhosting aan; dat betekent dat wij op onze servers ruimte inrichten voor de data die via uw website toegankelijk is. Wij nemen u daarvoor alle zorg uit handen: het registreren van uw domeinnaam, het hosten van uw website en het beheren van uw DNS.

Ook het installeren en onderhouden van een aan uw domein gekoppelde e-mailserver behoort tot de mogelijkheden. Voor het hosten van uw mailaccounts hebben wij de beschikking over een Windows server. Sites die zijn gebouwd met WordPress hosten wij op een Linux server, omdat die daarvoor beter toegesneden is. Onze maildienst omvat verder een spamfilter, SpamExperts, die reclamemail en mails die schadelijke software kunnen bevatten, onderschept en die bovendien de aan u gestuurde mail een tijdlang vasthoudt mocht uw mailserver onverhoopt tijdelijk offline zijn geweest. Zo mist u nooit belangrijke mail!

Een Hosting abonnement bij ITControl/WPControl is altijd gebaseerd op ‘fair use policy’. Dat betekent dat wij in principe limiet stellen aan de hoeveelheid opslagruimte of dataverkeer. Mocht de hoeveelheid data of dataverkeer echter een te grote belasting vormen voor onze servers of bandbreedte, dan gaan wij daarover met u in gesprek.

Design

Wij vinden het belangrijk dat uw website helemaal aansluit op uw wensen. Daarom doen wij aan design op maat en kunnen de website ontwerpen die u in gedachten heeft. We laten het ontwerp aansluiten op uw huisstijl zodat uw website direct herkenbaar is voor uw klanten. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Heeft u weinig budget of hoeft het voor u niet zo uitgebreid? Dan bieden wij ook standaard WordPress templates.

Responsive websites

Steeds meer klanten gebruiken een smartphone of tablet om een website te bekijken. Daarom is het belangrijk dat uw website automatisch schaalt naar de grootte van het scherm waarop de gebruiker de website bekijkt. Dit noemen we een responsive website. Wij kunnen uw website responsive maken. Uw website blijft zo overzichtelijk, scrollen is makkelijker en gebruikers kunnen de teksten beter lezen. In Google scoort u zelfs hoger in de zoekresultaten als uw website responsive is. Oftewel: uw website wordt dan sneller gevonden door nieuwe klanten als deze responsive is!

Voorbeelden

Meerdere tevreden klanten gingen u vooraf en hebben hun website laten maken door ITControl/WPControl: zie hieronder voor referenties.

Nieuws

Website ontwikkeling op basis van template.

Voor de klant hebben we een mooie website mogen ontwikkelen op basis van een template. Door de template aan te passen met eigen huisstijl en foto's, hier en daar een module te verschuiven of weg te halen is er een eigentijdse website ontstaan. Samen met de klant nog...

Website voor Handelsonderneming NAS-TROP V.O.F.

Voor deze klant hebben we een mooie eigentijdse website met webshop mogen ontwikkelen. De website is met behulp van een bestaand thema ontwikkeld welke de klant zelf kon uit kiezen. Daarna hebben we de website opgebouwd met mooie afbeeldingen en geschreven teksten...

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!!

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!! In opdracht van Arjen Houwaard hebben we een nieuwe frisse website mogen ontwikkelen. De website is ontwikkeld met behulp van bestaande templates welke we aangepast hebben met de huisstijl van de klant waardoor...

Nieuwe website voor Eitens Transport

In opdracht van de klant hebben we een mooie website ontwikkeld. Deze website is ontwikkeld met behulp van templates welke we hebben aangepast naar de huisstijl van de klant zodat je hierdoor een eigentijds en passend ontwerp creëert die bij de klant past. In...