Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Over ons

Al meer dan 20 jaar is ITControl dé ICT specialist in de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB en aanvullende ICT producten, zoals het bouwen en hosten van websites, e-mail, externe backup, server monitoring, virusfilters en nog veel meer. Wij kunnen u een volledig ICT pakket leveren.

ITControl is in 2000 opgericht door John van der Plas. John is tot 2003 als ICT specialist werkzaam geweest voor o.a. ABP en is vooral gespecialiseerd in het opzetten van een ICT omgeving, helpdesk services, het opzetten van eenvoudige werkinstructies voor het installeren van een PC tot het schrijven van een uitwijkplan. In 2003 breidde ITControl zich uit en ging zich ook specialiseren in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB. Al snel volgden er meerdere specialisaties in aanvullende ICT producten, zoals het bouwen van hostings van websites en e-mail, externe backup, server monitoring, externe spam en virusfilters voor e-mail, hosted Exchange etc. Zoals John het verwoordt: “Wij zorgen dat u het optimale uit uw ICT-omgeving haalt.”

Team

ITControl heeft een heel team beschikbaar om haar klanten te helpen met de meest uiteenlopende IT diensten. Ons team bestaat onder andere uit:

Mike van der Bent

Mike werkt sinds 2009 voor ITControl. Als webdeveloper is hij verantwoordelijk voor het technische ontwerp van klantwebsite. Zijn specialisaties zijn PHP en WordPress. Mike kan voor de meest uiteenlopende problemen een programma schrijven of een oplossing bedenken.

Diana Weizenbach

Diana werkt sinds 2011 voor ITControl en geldt als de websitespecialist van het bedrijf. Zij begeleidt alle websiteprojecten van ontwerp en bouw tot invulling en oplevering. Zij bewaakt de voortgang en houdt de projectplanning in de gaten, zodat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn, en zodat het project op tijd wordt voltooid.

Roy van der Plas

Roy werkt sinds 2014 voor ITControl. Als systeembeheerder is hij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur bij klanten van ITControl. Hij zorgt ervoor dat alle systemen van de klanten up-to-date en veilig zijn, en dat medewerkers zonder problemen kunnen werken met de beschikbare technologie.

Judith Kruize

Judith werkt sinds 2017 voor ITControl. Zij doet de administratie en facturering.

Marc Molenaar

Marc werkt sinds 2019 voor ITControl. Als webdeveloper is hij verantwoordelijk voor het technische ontwerp van websites. Hij is gespecialiseerd in PHP en WordPress.

Het team van ITControl begeleidt geregeld stagiaires voor systeembeheer en webdesign. ITControl is dan ook een erkend leerbedrijf.

Laatste Nieuws

Website ontwikkeling op basis van template.

Voor de klant hebben we een mooie website mogen ontwikkelen op basis van een template. Door de template aan te passen met eigen huisstijl en foto's, hier en daar een module te verschuiven of weg te halen is er een eigentijdse website ontstaan. Samen met de klant nog...

Lees meer

Website voor Handelsonderneming NAS-TROP V.O.F.

Voor deze klant hebben we een mooie eigentijdse website met webshop mogen ontwikkelen. De website is met behulp van een bestaand thema ontwikkeld welke de klant zelf kon uit kiezen. Daarna hebben we de website opgebouwd met mooie afbeeldingen en geschreven teksten...

Lees meer

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!!

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!! In opdracht van Arjen Houwaard hebben we een nieuwe frisse website mogen ontwikkelen. De website is ontwikkeld met behulp van bestaande templates welke we aangepast hebben met de huisstijl van de klant waardoor...

Lees meer

Nieuwe website voor Eitens Transport

In opdracht van de klant hebben we een mooie website ontwikkeld. Deze website is ontwikkeld met behulp van templates welke we hebben aangepast naar de huisstijl van de klant zodat je hierdoor een eigentijds en passend ontwerp creëert die bij de klant past. In...

Lees meer