Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Over ons

Al meer dan 19 jaar is ITControl dé ICT specialist in de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB en aanvullende ICT producten, zoals het bouwen en hosten van websites, e-mail, externe backup, server monitoring, virusfilters en nog veel meer. Wij kunnen u een volledig ICT pakket leveren.

ITControl is in 2000 opgericht door John van der Plas. John is tot 2003 als ICT specialist werkzaam geweest voor o.a. ABP en is vooral gespecialiseerd in het opzetten van een ICT omgeving, helpdesk services, het opzetten van eenvoudige werkinstructies voor het installeren van een PC tot het schrijven van een uitwijkplan. In 2003 breidde ITControl zich uit en ging zich ook specialiseren in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB. Al snel volgden er meerdere specialisaties in aanvullende ICT producten, zoals het bouwen van hostings van websites en e-mail, externe backup, server monitoring, externe spam en virusfilters voor e-mail, hosted Exchange etc. Zoals John het verwoordt: “Wij zorgen dat u het optimale uit uw ICT-omgeving haalt.”

Team

ITControl heeft een heel team beschikbaar om haar klanten te helpen met de meest uiteenlopende IT diensten. Ons team bestaat onder andere uit:

Kees Verheul

Kees werkt ruim vier jaar bij ITControl. Zijn specialisatie is de grafische industrie en dan met name de workflow binnen drukkerijen, van opmaak tot aan de uiteindelijke afdruk. Complexe materie die vraagt om een nauwkeurige blik. Omdat binnen de grafische industrie Macintosh computers nog steeds de standaard zijn, geldt Kees tevens als de Mac specialist van ITControl.

Diana Weizenbach

Diana werkt ruim 8 jaar voor ITControl en geldt als de websitespecialist van het bedrijf. Zij begeleidt alle websiteprojecten van ontwerp en bouw tot invulling en oplevering. Zij bewaakt de voortgang en houdt de projectplanning in de gaten, zodat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn, en zodat het project op tijd wordt voltooid.

Mike van der Bent

Mike werkt ongeveer 10 jaar voor ITControl. Als webdeveloper is hij verantwoordelijk voor het technische ontwerp van klantwebsite. Zijn specialisaties zijn PHP en WordPress. Mike kan voor de meest uiteenlopende problemen een programma schrijven of een oplossing bedenken.

Marc Molenaar

Marc werkt ongeveer 1 jaar voor ITControl. Als webdeveloper is hij verantwoordelijk voor het technische ontwerp van websites. Hij is gespecialiseerd in PHP en WordPress. 

Judith Kruize

Judith werkt ruim 1,5 jaar voor ITControl. Zij doet de administratie en facturering.

Het team van ITControl begeleidt geregeld stagiaires voor systeembeheer en webdesign. ITControl is dan ook een erkend leerbedrijf.

Laatste Nieuws

Cybersecuritywet; wat is er tot nu toe bekend?

Medio 2017 is het Wetsvoorstel Cybersecuritywet in consultatie gebracht. Dit wetsvoorstel is de implementatie van de Europese richtlijn voor Netwerk- en Informatiebeveiliging 2019/1148. Het kabinet wil met de Cybersecuritywet voorkomen dat belangrijke diensten die afhankelijk zijn van netwerk- en informatiesystemen uitvallen, of tenminste de gevolgen daarvan beperken. Daarmee wil het kabinet de digitale weerbaarheid van de Nederlandse samenleving versterken.

Lees meer

WannaCry-ransomware

Op vrijdag 12 mei is de ransomware WannaCry verspreid. In een razend tempo besmette de malafide software tienduizenden computers in bijna honderd landen. In Nederland zijn volgens berichtgeving enkele getroffen en is de verdere verspreiding van WanaCrypt0r 2.0 gestopt...

Lees meer

De kracht van video op websites

Zojuist opgeleverd. De nieuwe website thegalleryshop.nl.  In opdracht gemaakt van QuickWorks (Video en multimedia producties). Met 7 videos = 7 redenen waarom je moet gaan winkelen bij The Gallery Shop. Visuele content speelt een steeds grotere rol op websites en met...

Lees meer

If you can dream it, you can do it!

Judith Oudshoorn heeft zich gevonden in de quote van Walt Disney (net als ITControl) en is begonnen met haar bedrijf in coaching en begeleiding. Judith nam ITControl in de arm voor haar website. Haar spiksplinter nieuwe site staat nu online. Neem een kijkje op...

Lees meer