Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Systeembeheer

Wij nemen uw systeembeheer graag uit handen Systeembeheer is belangrijk om prettig te kunnen werken. U heeft alleen zelf niet altijd de tijd heeft om de server opnieuw in te richten of om een migratie uit te voeren. Ondernemers kiezen er daarom steeds vaker voor om het systeembeheer uit te besteden. Onze deskundige systeembeheerders kunnen u helpen om meer structuur en efficiëntie in uw systeembeheer te brengen. ITControl zorgt voor een optimaal systeembeheer bij uw bedrijf en levert dienstverlening op maat. Wij kunnen u bij de volgende zaken van dienst zijn:

Netwerkbeheer
Wij kunnen uw netwerkbeheer volledig uit handen nemen. Dit houdt in dat wij dagelijks de infrastructuur van uw netwerk onderhouden en zorgen voor voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit. Als netwerkbeheerder kunnen wij ook de taken voor de helpdesk van u overnemen en zorgen wij ervoor dat uw netwerk op de juiste manier beveiligd is.

Storingen
Een storing is altijd vervelend en kan ervoor zorgen dat al uw werk stil komt te liggen. ITControl treedt waar nodig op als helpdesk en ondersteunt u bij onverwachtse storingen. Wij zullen de storing zo snel mogelijk verhelpen. Indien mogelijk proberen wij de storing op afstand op te lossen.

Opschonen computers
Een computer opschonen hoort bij het periodiek onderhoud van uw pc. Wanneer u uw pc of laptop al een poos heeft, kan deze namelijk na verloop van tijd vervuild en vertraagd raken. Dit kan door programma’s die u eigenlijk helemaal niet nodig heeft maar wel ruimte innemen of door nog resterende updates en installaties. Bij ITControl gaan de experts voor u aan de slag om uw pc weer zo goed als nieuw te maken.

Draadloze netwerken
Ook voor het beheer van uw draadloze netwerken kunt u ITControl inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk op de juiste manier is geïnstalleerd en optimaal werkt. Onze netwerkbeheerders beveiligen uw draadloze netwerk en maken uw netwerk lekvrij. Dit kunnen wij allemaal op afstand doen.

Laatste Nieuws

Cybersecuritywet; wat is er tot nu toe bekend?

Medio 2017 is het Wetsvoorstel Cybersecuritywet in consultatie gebracht. Dit wetsvoorstel is de implementatie van de Europese richtlijn voor Netwerk- en Informatiebeveiliging 2019/1148. Het kabinet wil met de Cybersecuritywet voorkomen dat belangrijke diensten die afhankelijk zijn van netwerk- en informatiesystemen uitvallen, of tenminste de gevolgen daarvan beperken. Daarmee wil het kabinet de digitale weerbaarheid van de Nederlandse samenleving versterken.

WannaCry-ransomware

Op vrijdag 12 mei is de ransomware WannaCry verspreid. In een razend tempo besmette de malafide software tienduizenden computers in bijna honderd landen. In Nederland zijn volgens berichtgeving enkele getroffen en is de verdere verspreiding van WanaCrypt0r 2.0 gestopt...

De kracht van video op websites

Zojuist opgeleverd. De nieuwe website thegalleryshop.nl.  In opdracht gemaakt van QuickWorks (Video en multimedia producties). Met 7 videos = 7 redenen waarom je moet gaan winkelen bij The Gallery Shop. Visuele content speelt een steeds grotere rol op websites en met...

If you can dream it, you can do it!

Judith Oudshoorn heeft zich gevonden in de quote van Walt Disney (net als ITControl) en is begonnen met haar bedrijf in coaching en begeleiding. Judith nam ITControl in de arm voor haar website. Haar spiksplinter nieuwe site staat nu online. Neem een kijkje op...