Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Systeembeheer

Wij nemen uw systeembeheer graag uit handen Systeembeheer is belangrijk om prettig te kunnen werken. U heeft alleen zelf niet altijd de tijd heeft om de server opnieuw in te richten of om een migratie uit te voeren. Ondernemers kiezen er daarom steeds vaker voor om het systeembeheer uit te besteden. Onze deskundige systeembeheerders kunnen u helpen om meer structuur en efficiëntie in uw systeembeheer te brengen. ITControl zorgt voor een optimaal systeembeheer bij uw bedrijf en levert dienstverlening op maat. Wij kunnen u bij de volgende zaken van dienst zijn:

Netwerkbeheer
Wij kunnen uw netwerkbeheer volledig uit handen nemen. Dit houdt in dat wij dagelijks de infrastructuur van uw netwerk onderhouden en zorgen voor voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit. Als netwerkbeheerder kunnen wij ook de taken voor de helpdesk van u overnemen en zorgen wij ervoor dat uw netwerk op de juiste manier beveiligd is.

Storingen
Een storing is altijd vervelend en kan ervoor zorgen dat al uw werk stil komt te liggen. ITControl treedt waar nodig op als helpdesk en ondersteunt u bij onverwachtse storingen. Wij zullen de storing zo snel mogelijk verhelpen. Indien mogelijk proberen wij de storing op afstand op te lossen.

Opschonen computers
Een computer opschonen hoort bij het periodiek onderhoud van uw pc. Wanneer u uw pc of laptop al een poos heeft, kan deze namelijk na verloop van tijd vervuild en vertraagd raken. Dit kan door programma’s die u eigenlijk helemaal niet nodig heeft maar wel ruimte innemen of door nog resterende updates en installaties. Bij ITControl gaan de experts voor u aan de slag om uw pc weer zo goed als nieuw te maken.

Draadloze netwerken
Ook voor het beheer van uw draadloze netwerken kunt u ITControl inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk op de juiste manier is geïnstalleerd en optimaal werkt. Onze netwerkbeheerders beveiligen uw draadloze netwerk en maken uw netwerk lekvrij. Dit kunnen wij allemaal op afstand doen.

Laatste Nieuws

Website voor Handelsonderneming NAS-TROP V.O.F.

Voor deze klant hebben we een mooie eigentijdse website met webshop mogen ontwikkelen. De website is met behulp van een bestaand thema ontwikkeld welke de klant zelf kon uit kiezen. Daarna hebben we de website opgebouwd met mooie afbeeldingen en geschreven teksten...

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!!

Installatietechniek Jaap Houwaard heeft een nieuwe look!! In opdracht van Arjen Houwaard hebben we een nieuwe frisse website mogen ontwikkelen. De website is ontwikkeld met behulp van bestaande templates welke we aangepast hebben met de huisstijl van de klant waardoor...

Nieuwe website voor Eitens Transport

In opdracht van de klant hebben we een mooie website ontwikkeld. Deze website is ontwikkeld met behulp van templates welke we hebben aangepast naar de huisstijl van de klant zodat je hierdoor een eigentijds en passend ontwerp creëert die bij de klant past. In...

Cybersecuritywet; wat is er tot nu toe bekend?

Medio 2017 is het Wetsvoorstel Cybersecuritywet in consultatie gebracht. Dit wetsvoorstel is de implementatie van de Europese richtlijn voor Netwerk- en Informatiebeveiliging 2019/1148. Het kabinet wil met de Cybersecuritywet voorkomen dat belangrijke diensten die afhankelijk zijn van netwerk- en informatiesystemen uitvallen, of tenminste de gevolgen daarvan beperken. Daarmee wil het kabinet de digitale weerbaarheid van de Nederlandse samenleving versterken.