Direct hulp nodig? Open van ma t/m vr van 08:30 uur tot 17:00 uur.   071 - 4017010 info@itcontrol.nl

Houd uw IT in control!

Voor bijna elk bedrijf is een snelle en veilige ICT omgeving van cruciaal belang. ITControl helpt MKB bedrijven met ICT dienstverlening op maat. Wij zetten de juiste ICT omgeving voor u op, nemen uw systeembeheer voor u uit handen, bieden cloudoplossingen en nog veel meer.

Systeembeheer

Als ondernemer bent u zich ervan bewust dat systeembeheer belangrijk is om prettig te werken. Dit betekent alleen niet dat u altijd tijd heeft om de server opnieuw in te richten of om een migratie uit te voeren.
Lees meer..

Cloudoplossingen

Door de opkomst van de cloud is de manier waarop we ICT omgevingen inrichten, bouwen en beheren veranderd. Dankzij de cloud kunnen we de omgeving precies afstemmen op de behoefte en wensen van uw bedrijf.
Lees meer..

Websites

Bij ITControl vindt u alles onder een dak. Wij kunnen uw website van A tot Z verzorgen. Van het eerste ontwerp, tot het bouwen van uw website, het (her)schrijven van uw webteksten en de hosting van uw site.
Lees meer…

Over ons

Al heel lang is ITControl dé ICT specialist in de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB en aanvullende ICT producten, zoals het bouwen en hosten van websites, e-mail, externe backup, server monitoring, virusfilters en nog veel meer. Wij kunnen u een volledig ICT pakket leveren.

ITControl is in 2000 opgericht door John van der Plas. John is tot 2003 als ICT specialist werkzaam geweest voor o.a. ABP en is vooral gespecialiseerd in het opzetten van een ICT omgeving, helpdesk services, het opzetten van eenvoudige werkinstructies voor het installeren van een PC tot het schrijven van een uitwijkplan.
Lees meer…

 

Producten

Heeft u net een nieuwe PC en moet u alle IT producten nog aanschaffen en installeren? Bij ITControl verkopen wij meerdere IT producten om uw nieuwe PC helemaal up and running te maken, zoals een virusscanner, exchange of e-mail host. Wij kunnen de producten ook direct voor u installeren. Meer informatie over onze producten: ..

Nieuws

Bij ITControl zijn wij altijd op de hoogte van het laatste IT nieuws. Zelf ook op de hoogte blijven? Al het actuele nieuws vindt u hier:

Website ontwikkeling op basis van template.

Voor de klant hebben we een mooie website mogen ontwikkelen op basis van een template. Door de template aan te passen met eigen huisstijl en foto's, hier en daar een module te verschuiven of weg te halen is er een eigentijdse website ontstaan. Samen met de klant nog...

Lees meer

Website voor Handelsonderneming NAS-TROP V.O.F.

Voor deze klant hebben we een mooie eigentijdse website met webshop mogen ontwikkelen. De website is met behulp van een bestaand thema ontwikkeld welke de klant zelf kon uit kiezen. Daarna hebben we de website opgebouwd met mooie afbeeldingen en geschreven teksten...

Lees meer